Nedir?

Topluma Hizmet Uygulamaları dersini alan İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ile akademik desteğe ihtiyaç duyan ve programa katılmak isteyen Temel İngilizce Bölümü öğrencilerinin bir araya gelerek birbirlerinden öğrendikleri bir programdır. Bu program kapsamında TİB öğrencileri, bilgi ve pratik eksiklikleri konusunda akademik destek alma, aktif bir şekilde öğrenmeye katılma ve yaptıkları çalışmalara ilişkin anında geribildirim alma imkanı bulmaktadırlar. İÖB öğrencileri ise farklı düzeydeki öğrenciler için uygun materyal hazırlama, etkinlik planlama, öğrencilerle iletişim kurabilme, öğrencilere geri bildirim verebilme ve ders anlatma becerilerini geliştirme imkanı bulmaktadırlar.

Kimler faydalanabilir?

İlk dönem beginner kuru öğrencileri, ikinci dönem pre-intermediate kuru öğrencileri (Engelli öğrenciler kur farkı gözetilmeden programdan faydalanabilirler.

Ne zaman başvuru yapılabilir?

Dönem başlarında ÖGEM tarafından belirlenen tarihlerde başvuru yapılabilmektedir.

ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ

Daha önce programa katılan öğrencilerimizden bazı geribildirimler;

Merhaba hocam, dünkü derste noun clause konusunu işlememiz sayesinde bugün derse iyi katıldım ve havamı attım.

-Hazırlık Öğrencisi

Bu derslerde ben hem okulda aldığım notlarla ilgili aklıma takılanları hem de anlamadıklarımı sorabiliyor ve daha iyi anlayabiliyorum.

-Hazırlık Öğrencisi

Bu süre içinde gözle görülür bir ilerleme kaydetti. Bugün midterm sorularını çalışırken artık daha emin ve rahatça cevap verebiliyordu.

-İngilizce Öğretmenliği öğrencisi

Bu arada karşılıklı olarak çok memnunuz birbirimizden, sağolsunlar her dersin sonunda teşekkür ediyorlar çok verim aldıklarını söyleyerek. Bu iş hem onlara yaradı hem de bana:)

-İngilizce Öğretmenliği öğrencisi