Seminar Title: Lisansüstü Çalışmalarda Akademik Dürüstlük

Date and Time: 8 Haziran 2022, Saat: 14:00

Seminar Description: Lisansüstü öğrencilerini akademik dürüstlük hakkında bilgilendirmek ve lisansüstü öğrencilerin akademik dürüstlüğe ilişkin farkındalıklarını artırmak amaçlanmaktadır. Bu kapsamda aşağıdaki konulara değinilmektedir:

Akademik dürüstlük tanımı ve

Akademik dürüstlüğün akademik yaşamdaki önemi

İntihal tanımı ve kapsamı

Akademik çalışmalarda akademik dürüstlük için dikkat edilmesi gerekenler

Bio: Doç. Dr. Esra Eret, Öğrenme ve Öğretmeyi Geliştirme Merkezi'nde öğretim görevlisidir. Lisans derecesini ODTÜ İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nden; yüksek lisans ve doktora derecelerini ODTÜ Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı'ndan almıştır. Araştırma ilgi alanları arasında öğretmen eğitimi, program geliştirme ve değerlendirme, yüksek öğretimde eğitim ve öğretimi geliştirme, akademik dürüstlük, öğretim tasarımı, yüksek öğretimde öğretim ve öğrenme, öğretim yöntem-teknikleri, kapsayıcı eğitim ve nörobilimin eğitim ortamlarında uygulanması gibi konular yer almaktadır.

Seminere katılım için lütfen Başvuru Formu'nu tıklayarak doldurunuz. (Lütfen sadece metumail uzantılı e-posta adreslerinizle kayıt olunuz.)

27/05/2022 - 06:14