Sevgili Öğrencilerimiz;

"Unutuyorum Öyleyse Öğrenmiyorum Seminerinin (Çevrimiçi)" tekrarı 22 Aralık 2021, Çarşamba günü, 10:30-12:00 saatleri arasında arasında Dr. Esra Eret tarafından Zoom.us programı aracılığıyla düzenlenecektir. Seminere katılmak için buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz. Seminere Metu uzantılı e-posta adresi ile kayıt yaptıran öğrencilerimize seminer linki e-posta aracılığıyla seminerden en geç bir saat önce gönderilecektir.

Seminerin amacı hafızanın günlük yaşamdaki ve öğrenmedeki rolü hakkında bilgilendirme ve tartışma ortamı sağlamaktır. Ayrıca daha kalıcı öğrenmek ve bilgiyi akılda tutmak için nörobilim alanındaki çalışmalara dayalı olarak geliştirilen öğrenme tekniklerinden bahsedilmektedir.

15/12/2021 - 10:34